Ga naar inhoud

Nieuws

Binnenlocatie te Zoersel & elke week starten met uw hond! | 4-08-2018

Binnenlocatie te Zoersel & elke week starten met uw hond!

Onze lessen gaan door in en om het magazijn achterin aan de Rodendijk te Zoersel.

Om te starten met de cursus moet u eerst de startles volgen. Deze les vindt plaats op maandagavond (20u - 21u30), behalve de eerste maandag van de maand. De eerste maandag van de maand is er steeds een socialisatieles voor pups van 8 tot 16 weken. Alle pups zijn hier welkom, ongeacht deelname aan de cursus. Tijdens deze les komen onderwerpen aan bod, zoals zindelijkheid, puppy bijtgedrag, socialisatie,...

De startles is een theoretische les zonder hond. Deze les is bedoeld om u inzicht te geven in onze manier van werken en het leren en gedrag van de hond.

Nadien kunt u instromen in de groepsles naar keuze (zie praktische info voor de uren).

Wij maken uitsluitend gebruik van hondvriendelijke en beloningsgerichte trainingstechnieken met respect voor hond en eigenaar.

Onze lessen bestaan zowel uit praktijk als theorie om u te helpen uw hond te leren begrijpen en een goede band met hem te krijgen.

Wij focussen op een goede relatie tussen mens en hond!

Puppy socialisatie lesjes: elke eerste maandag van de maand! | 17-09-2014

Puppy socialisatie lesjes: elke eerste maandag van de maand!

Deze lesjes zijn bedoeld voor alle eigenaars (ook niet-cursisten) en pups tussen 8 & 16 weken.

Dit zijn de belangrijkste weken in het leven van uw hond om (positieve) nieuwe indrukken op te doen. In deze periode leren ze razendsnel, dus gebruik ze optimaal en kom naar onze puppyles!

Deze les heeft steeds plaats de eerste maandag van de maand (20 - 21u30) met maximum 6 hondjes per groep. Tijdens deze sessies behandelen we onderwerpen, zoals zindelijkheid, puppy bijtgedrag, spel, leren alleen zijn, enz.

Deze les is gratis voor cursisten en kost 15,- euro voor niet cursisten.

Deelname enkel na aanmelden!

 

 

Winkel - Uitleendienst denkspelletjes en boeken

Winkel - Uitleendienst denkspelletjes en boeken

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, kunt u vanaf nu langs komen na een seintje en hebben wij geen vaste uren meer! Op die manier kunnen we voldoende tijd voor u vrij maken.

Onze (web)winkel

Op vraag van cursisten en voor onze eigen honden, zijn we op zoek gegaan naar 'de betere' producten.

Kwalitieve en gezonde voeding, snacks en snoepjes, sterk en uitdagend speelgoed, zachte dekentjes, maar ook kussens die tegen een stootje kunnen, functionele halsbanden en tuigjes, enz.

Het grootste deel van ons assortiment, kunt u terug vinden in de webshop, maar u bent steeds welkom om te kiezen of te passen.

Wij willen u adviseren bij het vinden van het juiste artikel voor uw huisdier, want elk dier is uniek!

Hebt u iets gezien op de website of bent u op zoek naar iets specifieks? Aarzel dan niet om ons te contacteren via 03/322 33 14 of info@co-apto.be.

Wij helpen u met plezier verder.

 

Uitleendienst denkspelletjes en boeken

De speelotheek is vooral gericht op honden, maar heeft ook enkele speeltjes voor katten.

Mentale stimulatie is belangrijk voor een hond. Vooral het snuffelen en gebruik van de neus zijn voor een hond uitdagend. De speelotheek biedt u de mogelijkheid om geregeld een nieuw speeltje aan te bieden. Op die manier komt u ook te weten waar uw dier plezier in heeft.

Ik koop graag boeken en heb er dus in de loop van de jaren heel wat bij elkaar gekregen. Sommige zijn misschien niet in de bib verkrijgbaar en kan u uitlenen als u interesse heeft.

Hoe werkt het?

Na een seintje, kunt u langs komen om een speeltje uit te kiezen. Wij vragen een borg van 20,- euro. De borg krijgt u terug als u het speeltje/boek volledig en proper weer binnen brengt. Een speeltje/boek huren kost 5,- euro voor 1 maand.

© Copyright Co-apto.