Ga naar inhoud

Praktische info

Locatie

Onze bedrijfsruimte ligt achterin op De Rodendijk te Zoersel, tussen nummer 62 en 66.

Om er te geraken, neemt u de weg richting restaurant Het Lopend Vuurtje en vervolgens het pad rechts tussen Smederij De Stijl (Rodendijk 66, 2980 Zoersel) en de hoeve.

Er staat dus eerst een huis, dan een schuur en daarachter het gebouw met de magazijnen. Wij zitten in het eerste.

 

Parkeren kan langs de baan of op de park & ride. Gelieve steeds de doorgang vrij te laten en geen hinder voor buren te veroorzaken.

 

Startles & Puppysocialisatieles

Elk individu (zowel hond als mens) leert op zijn eigen tempo. Als u uw huisdier begrijpt en weet hoe hij leert, kunt u hem zowel tijdens de lessen als daarbuiten opvoeden en zijn gedrag in goede banen leiden. Alvorens u kan instromen in de groepslessen, dient u daarom de startles te volgen. Deze vindt plaats maandagavond om 20u.

Iedere andere maandag om 20u is er een puppysocialisatieles voor pups van 8 tot 16 weken. Deze les is bedoeld voor alle puppyeigenaars. Pups kunnen op een veilige manier kennis maken met andere pups en nieuwe prikkels. Er is ruimte voor vragen over zindelijkheid, bijtgedrag, socialisatie, enz.

Deze lessen zijn met hond.

 

Gehoorzaamheidscursus

De groepslessen vinden plaats op maandagavond (19u basis)  dinsdagavond (19u basis, 20u vervolg), woensdagvoormiddag (9u) en zaterdagvoormiddag (9u30 vervolg, 10u30 basis).

 

Prijzen

Startles: 15,- euro

Puppysocialisatieles: 15,- euro

Puppycursus (4 maanden, startles en puppysocialisatieles): 110,- euro

Cursus (basis of vervolg: 4 maanden): 85,- euro

10 beurten kaart (na volgen startles, 6 maand geldig): 60,- euro

Losse groepslessen: 7,5 euro per les

Privé les / afspraak: 40,- euro (1 uur)

Privéles aan huis: 50,- euro (1 uur) + km vergoeding buiten straal 10km Zoersel (0,4 euro per km)

 

Huisregels

 • Het dragen van een slipketting, wurgkoord of pinnenband past niet binnen onze filosofie en trainingswijze. Vandaar vragen wij u om uw hond een vaste halsband en borsttuig om te doen.
 • Voorzie gepaste kledij (de lessen gaan binnen door in een onverwarmde ruimte).
 • Breng aub iets mee dat uw hond heel erg lekker vindt (kleine, hapklare en bij voorkeur gezonde hapjes) om te belonen.
 • Heel het gezin is welkom op de training. Bovendien moet uw hond niet steeds door dezelfde persoon begeleid te worden.
 • Om de situatie overzichtelijk te houden en om te voorkomen dat er onnodige gevechten ontstaan tussen honden, vragen wij u om uw hond op het trainingsveld aan de lijn te houden. Wanneer de situatie toelaat dat de honden los kunnen lopen, zal de instructeur dit kenbaar maken.
 • Honden die probleemgedrag vertonen, zoals ongecontroleerd blaffen of agressie naar andere honden of mensen kunnen niet deelnemen aan groepslessen (tenzij in onderling overleg). Wij zullen dan samen met u naar een gepaste oplossing zoeken.
 • Puppy's kunnen starten vanaf 8 weken, mits ze gezond verklaard zijn door de dierenarts. Op die leeftijd hebben ze immers nog niet al hun vaccinaties gehad. Het risico dat uw pup een ziekte oploopt is echter kleiner dan dat hij onvoldoende wordt gesocialiseerd als u hem binnen houdt tot 12 weken.
 • Als uw hond ziek of loops is, kan u niet deelnemen aan de cursus (tenzij in onderling overleg).
 • Laat aub uw hond nog even uit voordat u naar de les komt. Mocht er toch een ongelukje gebeuren op het trainingsveld, wees dan zo sportief om dit op te ruimen.
 • Het cursusgeld kan u betalen bij de eerste les of storten op de bankrekening van Co-apto.
 • Enkel in geval van overlijden van de hond wordt het resterende cursusgeld teruggestort. In alle andere situaties vindt er geen terugbetaling plaats.
 • Als u 4 weken na elkaar niet komt opdagen zonder iets van u te laten horen, gaan wij er van uit dat u de cursus niet langer wenst te volgen en vervalt uw plaats in de cursus.

 

Gedragsbegeleiding

Prijzen:

Gedragsconsult: 120,- euro + km vergoeding buiten straal 10km Zoersel (0,4 euro per km)

Individuele begeleiding van probleemgedrag tijdens volgen cursus: 65,- euro + km vergoeding buiten straal 10km Zoersel (0,4 euro per km)

 

Huisregels individuele begeleiding

 • Indien u een gemaakte afspraak minder dan 24 uur op voorhand annuleert, worden 50% van de kosten aangerekend.
 • Plan een thuisbezoek aub op een moment dat u tijd kan vrij maken voor uw hond, zodat de les of het consult ongestoord kan plaats vinden.

 

Rekeninginformatie

IBAN: BE20 9731 7475 7456   BIC: ARSPBE22

 

Webshop /winkel

Wij zijn steeds op zoek naar hondenproducten die kwalitatief en functioneel zijn, maar ook mooi en betaalbaar. Wij bezoeken dan ook geregeld de internationale huisdierenbeurzen, zoals Anido & Interzoo. Bent u op zoek naar iets specifiek of hebt u vragen over een bepaald product, neem dan gerust contact op. Nog niet alles staat op de webshop, dus vraag het ons.
 
Op afspraak: na een seintje op 0472/741773 of info@co-apto.be
 
U kan ook langs komen voor of na de groepslessen.
 
 
Postadres
 
Co-apto bvba
Ilse Demandt
Slangenbos 24
2243 Pulle
 
 
 
 

 

Contactgegevens

Co-apto bvba
Rodendijk
2980 Zoersel
België

Tel.: +32 (0)3/322 33 14
GSM: +32 (0)472/74 17 73
Email:
ilse.demandt@co-apto.be
BTW: BE 0413 198 026
Bank: BE20 9731 7475 7456 Facebook
© Copyright Co-apto.