Ga naar inhoud

Praktische info

Locatie

Onze bedrijfsruimte ligt achterin op De Rodendijk te Zoersel, tussen nummer 62 en 66.

Om er te geraken, neemt u de weg richting restaurant Het Lopend Vuurtje en vervolgens het pad rechts tussen Smederij De Stijl (Rodendijk 66, 2980 Zoersel) en de hoeve.

Er staat dus eerst een huis, dan een schuur en daarachter het gebouw met de magazijnen. Wij zitten in het eerste.

 

Parkeren kan langs de baan of op de park & ride aan de overkant. Gelieve steeds de doorgang vrij te laten, alsook de parking van De Stijl en geen hinder voor buren te veroorzaken.

 

Startles & Puppysocialisatieles

Elk individu (zowel bij honden als mensen) leert op zijn eigen tempo. Als u uw huisdier begrijpt (oa. lichaamstaal) en weet hoe hij leert, kunt u hem zowel tijdens de lessen als daarbuiten opvoeden en zijn gedrag in goede banen leiden. Alvorens u kan instromen in de groepslessen, dient u daarom de startles te volgen. Deze vindt plaats maandagavond (20 - 21u30) behalve de eerste maandag van de maand. De startles is zonder hond.

Iedere eerste maandag van de maand is er om 20u een puppysocialisatieles voor pups van 8 tot 16 weken. Deze les is bedoeld voor alle puppyeigenaars. Pups kunnen op een veilige manier kennis maken met andere pups en nieuwe prikkels. Er is ruimte voor vragen over onderwerpen, zoals zindelijkheid, bijtgedrag, socialisatie, enz.

 

Gehoorzaamheidscursus

De groepslessen vinden plaats op maandagavond (19u basis), dinsdagavond (19u basis, 20u vervolg), woensdagvoormiddag (9u) en zaterdagvoormiddag (10u basis).

 

Prijzen

Startles: 15,- euro

Puppysocialisatieles: 15,- euro (gratis voor cursisten)

Cursus (basis of vervolg: 4 maanden): 85,- euro

10 beurten kaart (na volgen startles, 6 maand geldig): 60,- euro

Losse groepslessen: 7,5 euro per les

Privé les / afspraak: 40,- euro (1 uur)

Privéles aan huis: 50,- euro (1 uur) + km vergoeding buiten straal 10km Zoersel (0,4 euro per km)

 

Reglement

 • Het dragen van een sliphalsband past niet binnen onze filosofie en trainingswijze. Als trainingsmateriaal verkiezen wij een riem van ongeveer 2 meter en een borsttuig in combinatie met een vaste halsband.

 • Bij Co-apto is heel het gezin welkom op de training. Bovendien hoeft de hond niet steeds door dezelfde persoon te worden begeleid. Indien uw zoon of dochter deelneemt aan de training, dan stellen wij het wel op prijs als er een volwassen begeleider bij de training aanwezig is (tenzij anders besproken).

 • Om de situatie overzichtelijk te houden en om te voorkomen dat er onnodige gevechten ontstaan tussen honden, vragen wij u om uw hond in principe aan de lijn te houden. Wanneer de situatie toelaat dat de honden los kunnen lopen, zal de instructeur dit kenbaar maken.

 • Laat aub uw hond nog even uit voordat u naar de les komt. Mocht er toch een ongelukje gebeuren op het terrein, wees dan zo sportief om dit op te ruimen.

 • Parkeer uw wagen bij voorkeur aan de overkant (Park & Ride) of aan de kant van de weg. Gelieve de parking van De stijl en alle doorgangen vrij te laten. Parkeren aan het magazijn is enkel toegelaten voor laden en lossen.

 • Indien uw hond tijdens de lessen probleemgedrag gaat vertonen, zoals bv. ongecontroleerd blaffen of agressie, zal uw hond (tijdelijk) niet aan de groepslessen kunnen deelnemen. Wij zullen dan samen met u naar een gepaste oplossing zoeken.

 • De startles en puppysocialisatieles dienen ter plaatse contant betaald te worden. Na de startles kan er een proefles gevolgd worden. Vervolgens dient het cursusgeld overgeschreven worden op de bankrekening van Co-apto (IBAN: BE20 9731 7475 7456 BIC: ARSPBE22) of voor de eerste les contant betaald worden.

 • Enkel bij overlijden of langdurige ziekte van de hond, wordt het resterende cursusgeld teruggestort. In alle andere situaties vindt er geen terugbetaling plaats.

 

Praktisch

 • De trainingen gaan normaal door in een niet verwarmde hal.

 • Voorzie beloningen voor uw hond (kleine,lekkere, hapklare stukjes).

 • Wij adviseren u graag over de juiste producten voor uw hond, aangezien wij er van uit gaan dat deze bijdragen tot de gezondheid en het welzijn van uw hond. Zo is een voedingstest inbegrepen in het cursusgeld. Om dezelfde reden verkopen we een aantal kwalitatieve producten die we hebben uitgestest en waarvan we zelf tevreden zijn, zoals riemen, tuigjes, snoepjes, speelgoed, enz. (zie webshop)

 

Gedragsbegeleiding

Prijzen:

Gedragsconsult: 120,- euro + km vergoeding buiten straal 10km Zoersel (0,4 euro per km)

Individuele begeleiding van probleemgedrag tijdens volgen cursus: 65,- euro + km vergoeding buiten straal 10km Zoersel (0,4 euro per km)

 

Reglement individuele begeleiding

 • Indien u een gemaakte afspraak minder dan 24 uur op voorhand annuleert, worden 50% van de kosten aangerekend.

 • Plan een thuisbezoek aub op een moment dat u tijd kan vrij maken voor uw hond, zodat de les of het consult ongestoord kan plaats vinden.

 

Rekeninginformatie

IBAN: BE20 9731 7475 7456   BIC: ARSPBE22

 

Webshop /winkel

Wij zijn steeds op zoek naar hondenproducten die kwalitatief en functioneel zijn, maar ook mooi en betaalbaar. Wij bezoeken dan ook geregeld de internationale huisdierenbeurzen, zoals Anido & Interzoo. Bent u op zoek naar iets specifiek of hebt u vragen over een bepaald product, neem dan gerust contact op. Nog niet alles staat op de webshop, dus vraag het ons.
 
Op afspraak: na een seintje op 0472/741773 of info@co-apto.be
 
U kan ook langs komen voor of na de groepslessen. Op zaterdag zijn we om 9u30 aanwezig.
 
 
Postadres
 
Co-apto bvba
Ilse Demandt
Slangenbos 24
2243 Pulle
 
 
 
 

 

© Copyright Co-apto.