Ga naar inhoud

Praktische info

Puppy informatie lesjes

Deze lesjes (maandagavond 18 - 18u45) zijn bedoeld voor eigenaars en pups tussen 8 & 16 weken en gaan binnen door (max. 4 pups per les). U kunt deze lesjes volgen alvorens te starten met de gehoorzaamheidscursus of in combinatie. Eigenaars van oudere honden kunnen deze lessen volgen zonder hond. Vooraf aanmelden is gewenst.

 

Gehoorzaamheidscursus

De groepslessen vinden plaats op maandagavond (19u basis)  dinsdagavond (19u basis, 20u15 vervolg), woensdagvoormiddag (9u) en zaterdagvoormiddag (9u30 vervolg, 10u45 basis).

De cursus bestaat uit een introductieles (zie nieuws voor de data), de theorieavond en 4 maanden les (1 maal per week). Nadien kan u de lessen verder zetten in de vervolgcursus (6 maanden, 1 maal per week). Tijdens de introductieles krijgt u informatie over hoe honden leren, opvoeding & beloning. Na het volgen van deze les kan u instromen in de groepslessen.

Indien u slechts af en toe de cursus met uw hond kan volgen, kan u, na het volgen van de introductieles, ook opteren voor een 10 beurten kaart.

 

Prijzen:

Puppy socialisatie: 7,5 euro per les (5,- zonder hond)

Introductieles (op vaste tijdstippen): 35,-

Basis-/puppycursus: 75,- euro

Vervolgcursus: 85,- euro

10 beurten kaart (6 maand geldig): 50,- euro

Privé les: 40,- euro (1,5 uur)

Privéles aan huis: 50,- euro (1,5 uur & incl. verplaatsing)

 

Inschrijvingsformulier cursus

 

Huisregels

 • Het dragen van een slipketting, wurgkoord of pinnenband past niet binnen onze filosofie en trainingswijze. Vandaar vragen wij u om uw hond een vaste halsband en/of borsttuig om te doen.
 • De training gaat ook bij slecht weer buiten door. Voorzie de gepaste kledij als u niet graag nat wordt of koud heeft.
 • Breng aub iets mee dat uw hond heel erg lekker vindt (kleine, hapklare stukjes) om te belonen.
 • Heel het gezin is welkom op de training. Bovendien moet uw hond niet steeds door dezelfde persoon begeleid te worden.
 • Om de situatie overzichtelijk te houden en om te voorkomen dat er onnodige gevechten ontstaan tussen honden, vragen wij u om uw hond op het trainingsveld aan de lijn te houden. Wanneer de situatie toelaat dat de honden los kunnen lopen, zal de instructeur dit kenbaar maken.
 • Honden die probleemgedrag vertonen, zoals ongecontroleerd blaffen of agressie naar andere honden of mensen kunnen niet deelnemen aan groepslessen. Wij zullen dan samen met u naar een gepaste oplossing zoeken.
 • Puppy's kunnen starten vanaf 8 weken, mits ze gezond verklaard zijn door de dierenarts. Op die leeftijd hebben ze immers nog niet al hun vaccinaties gehad. Het risico dat uw pup een ziekte oploopt is echter kleiner dan dat hij onvoldoende wordt gesocialiseerd als u hem binnen houdt tot 12 weken.
 • Als uw hond ziek of loops is, kan u niet deelnemen aan de cursus.
 • Laat aub uw hond nog even uit voordat u naar de les komt. Mocht er toch een ongelukje gebeuren op het trainingsveld, wees dan zo sportief om dit op te ruimen.
 • Het cursusgeld kan u betalen bij de eerste les of storten op de bankrekening van Co-apto.
 • Het volgen van de introductieles verplicht tot het betalen van 35,-. Vervolgens kan u bij de start van de groepslessen het resterende bedrag betalen. Enkel in geval van overlijden van de hond wordt het resterende cursusgeld teruggestort. In alle andere situaties vindt er geen terugbetaling plaats.
 • Als u 4 weken na elkaar niet komt opdagen zonder iets van u te laten horen, gaan wij er van uit dat u de cursus niet langer wenst te volgen en vervalt uw plaats in de cursus.

 

Gedragsbegeleiding

Prijzen:

Gedragsconsult: 120,- euro

Individuele begeleiding van probleemgedrag tijdens volgen cursus: 65,- euro

 

Huisregels individuele begeleiding

 • Indien u een gemaakte afspraak minder dan 24 uur op voorhand annuleert, worden 50% van de kosten aangerekend.
 • Plan een thuisbezoek aub op een moment dat u tijd kan vrij maken voor uw hond, zodat de les of het consult ongestoord kan plaats vinden.

 

Rekeninginformatie

IBAN: BE20 9731 7475 7456   BIC: ARSPBE22

 

Webshop /winkel

Op afspraak: na een seintje op 0472/741773 of info@co-apto.be
 
U kan ook langs komen voor of na de groepslessen.
 

 

Contactgegevens

Co-apto bvba
Lierselei 116
2390 Oostmalle
België

Tel.: +32 (0)3/322 33 14
GSM: +32 (0)472/74 17 73
Email:
ilse.demandt@co-apto.be
BTW: BE 0413 198 026
Bank: BE20 9731 7475 7456 Facebook
© Copyright Co-apto.