Gehoorzaamheidscursus

Co-apto begeleidt u bij de opvoeding van uw hond tot een vrolijk en gehoorzaam gezinslid door het organiseren van cursussen, zowel privé als in groepsverband.

De manier waarop honden getraind worden, is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van hondvriendelijke en beloningsgerichte methodes de beste resultaten oplevert en leidt tot minder gedragsproblemen. Trainen met behulp van deze technieken is niet alleen leuk, maar het versterkt ook de band tussen hond en eigenaar. Een hond op deze manier opvoeden vraagt echter wel wat tijd en geduld, alsook inzicht in het gedrag van de hond.

De gehoorzaamheidscursus bestaat zowel uit praktijk als theorie met een programma dat speciaal is afgestemd op de huishond. Nuttige commando's, zoals wandelen zonder trekken, 'kom hier', 'blijf' en 'nee' worden afgewisseld met trucjes en spelletjes. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en heel het gezin kan aktief deel nemen aan de cursus.

Alle rassen zijn welkom in de cursus en puppy's kunnen starten vanaf 8 weken. Bij Co-apto leert u hoe u uw hond op de juiste manier socialiseert en u kunt er terecht met alle vragen die u als eigenaar bezig houden. Er wordt onder meer aandacht besteed aan spelgedrag, zindelijkheidstraining, bijtgedrag en het aanleren van zelfcontrole.

Alvorens te kunnen starten met de groepslessen, dient u deel te nemen aan de praktijk startles.

Info over prijzen en uren kunt u terug vinden onder Nuttige Info.